12

Muhteşem Yazlar - Bölüm 4 - Savaşçının Sığınağı

1980 yazı ve Faldérault’lar ilk kez mucizevi bir şekilde tatile zamanında çıkmaya hazır. Pastanın üzerindeki krema ise, artık macera tatillerinin sona ermiş olması. Meşakkatli geçen yılların ardından, bu yıl Faldérault Ailesi Güney Fransa’dan “anahtar teslimi” bir villa satın aldı. Konforlu odalar, geniş tuvaletler, lüks bir yüzme havuzu ve otantik yerel taştan yapılma bir barbekü... Yola çıktılar, anahtar ellerinde... ama bakalım hangi aksilikler onları “kapıda” bekliyor...?





Çizgi romanda geçen şarkıları, 
siz Bilibili tutkunları için binbir
 zahmetle bir araya getirdik.

12 yorum:

  1. Yüklediğiniz gece indirip, ertesi gün okudum. Her türlü mutluluğu yakalamak ne güzel. Bu arada Tahiti mi, Hawai mi?.. Çok teşekkürler. Dönüşte sosisler benden :)
    (30. sayfada amcanın balonu fransızca kalmış )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o balonu unutmadık. Orijinali olan Fransızca ve İngilizcede aynen bırakılmış İspanyolca bir küfür. Pierre orada dolandırıcı müteahhit için "Onu doğuran kadına..." falan filan diyor. Ben tercihimi Hawaii'den yana kullanıyorum, hatta Honolulu'dan. Söylemesi çok hoş çünkü Yılbaşına ördekler de bizden bu arada :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Nilly, mesajını düzenleyeyim derkene (sehven)silmiş bulunmaktayım. Özürlerimle. Mesajda dediğin gibi, Lafebre 6. sayıyı çiziyor.

    YanıtlaSil
  4. http://www.bookgn.com/27548-nevertheless-2020.html

    Lafebre'nin kendi eseri efem. Alary mesajını (gereksiz olduğunu/çizimleri o kadar ilgi çekici olmadığını farkettiğimden) sildim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, indirip biraz inceledim. Sanatçının diğer işleri gibi harika. Sonra çeviririz mutlaka. Alary'nin işlerine biraz bakmıştım mesajından sonra, çizimler dediğin gibi ortalamaydı ama belki hikayeler çok iyidir. Derinlemesine tekrar bakmak lazım. Beğendiğiniz çizgi romanları önermeye devam edin lütfen.

      Sil
  5. Ozaman bir an önce Muhteşem Yazlar 5 yayınlanmalı ve 6 piyasaya girmeden aradan bu albüm çevrilmeli. Değil mi bili bili, mandos ve sevgili lenard

    YanıtlaSil
  6. Ah! Bili Yavrucak, şu seriyi bitiremedin. ama; https://getcomics.info/other-comics/always-never-2021/ geldi

    YanıtlaSil
  7. sevili lenard bu yıl için bir yılbaşı hediyesi çevirisi yaparsan mandos (el mecbur) süsler bilicik servis yapar. olmaz mı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaptık, Varyemez ve Donald. Yakında paylaşacağız. Sonraki çevirinin de ne olacağı malum tabii :)

      Sil

Bilibili Yavrucak, Zıbartan Teması © 2017 - 2021 Bilibililer