10

Muhteşem Yazlar - Bölüm 3 - Küçük Hanım Esterel


Bu sayıda 1962'ye dönüyoruz. Falderault ailesinin Renault 4'leri ile çıkacakları ilk yaz tatiline...

1962'de, genç Faldérault ailesinin (Pierre ve Maddie) henüz iki çocuğu var (Nicole ve Julie). Maddie’nin babası, şapka dükkanının satışından gelen paranın bir kısmıyla onlara yeni bir araba hediye ediyor ve bu jeste karşılık, Maddie'nin ailesi de yaz tatili için aileye katılıyor. Başta bu iyi bir fikir gibi görünse de ortaya başka birçok zorluk çıkacaktır. Pierre’in güneye doğru sürme ve yol onları nereye çıkarırsa oraya gitme yöntemi, otoriter büyükannenin güvenilir Michelin Rehberi'ne tosluyor. Bakalım ailemiz her şeye rağmen keyifli bir tatil geçirmeyi başaracak mı?


Alternatif Link



Çizgi romanda geçen şarkıları, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayıp
siz değerli bilibiliseverler için albüm haline getirdik.

   

10 yorum:

  1. Karakterlerin mimiklerinin ve anlık duygu durumlarının çizgiyle bu denli başarılı yansıtılması dikkat çekici. Hikayesiyle, diyaloglarıyla müthiş güzel bir seri bu. "Michelin rehberi" ne göre
    4 yıldız... :) Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten her yönüyle muazzam, dilimize kazandırmaktan mutlu olduğumuz bir seri. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz Gabby :)

      Sil
  2. Bu seriyi okurken yüzümde hafif bir tebessüm ve mutluluk oluyor. Karanlık günlerin resmi olarak başlangıcında bu seriyi 4-5 arka arka bitirmeniz mümkün mü ? Gülümsemek için ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu sıra Battalboy'un 2. kısmını çiziyorum. Biraz daha var bitmesine. Açıkçası çizim yapmak karamsar düşüncelerden sıyrılmaya daha fazla yardımcı oluyor, dış dünyayı unutturuyor az da olsa. O yüzden şimdilik böyle devam, ama sonra 4 ve 5'i bitirmek ilk iş olsun. Kendine dikkat et nilly, evde kal, ellerini sık sık yıkamayı ihmal etme :)

      Sil
  3. Özlettiniz kendinizi. Bir sıkıntı yoktur inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyiyiz, sağolun. Sessizliğimizi yakında telafi etmeye çalışacağız. Siz nasılsınız?

      Sil

Bilibili Yavrucak, Zıbartan Teması © 2017 - 2021 Bilibililer